This post is also available in: es en de

Smile Thai Massage

WIJ BIEDEN EEN ECHTE PROFESSIONAL THAISE MASSAGE MET GROTE TECHNIQUES & ERVARING

Services Smile

¡WILLKOMMEN Smile Thai Massage!

Wo wir bieten eine echte Erfahrung mit echten Profis.

MANIRAT PHANTHUNIBAT

MANIRAT PHANTHUNIBAT

PROFESSIONAL THAI MASSAGE

SMILE THAI MASSAGE CALLE CAZADOR, 1 BAJOS 07002 PALMA DE MALLORCA +34-677 273 944 +34-871 707 254 manirat@smile-thaimassage.com

Smile Thai Massage Palma

Het aanbieden van verschillende reeksen van massages zoals Relaxing Thai Aroma Olie Massage en therapeutische Deep Tissue Massage, Thai Herbal Spa behandelingen, evenals een traditionele Thaise massage. Dit zijn de alternatieve genezing therapieën die zijn ontworpen om uw lichaam en geest weer helemaal gezond, uitgevoerd door ons team van professionele holistische therapeuten in Palma de Mallorca.

Smile Thai Massage Palma is ook de plek voor koppels massage in Palma de Mallorca. Gelegen in het hart van Palma de Mallorca in de buurt van Mercat de l’Olivar. (Zie kaart), in de buurt van de Plaza de España, kunt u ontspannen en tot rust komen in de oase van rust, vriendelijke en warme sfeer gecreëerd door onze therapeuten en omgeving.

Wilt u uw holistische gezondheid te verbeteren, het beheer van uw wellness levensstijl of probeer een van de beste massage in Palma, Smile Thai Massage is de plek om te beginnen!

Neem contact met ons vandaag.

1 + 15 =

TVIERHANDIG MASSAGE

BOEK EEN MASSAGE VANDAAG CALL TEL: 871 707 254
90/1 HORA
 •  
 •  
 • De synergie van de twee therapeuten die werken in harmonie om alle opgeslagen tot stress en spanning los uit je lichaam helpt om de energie in je lichaam in evenwicht te brengen en breng alles op één lijn. De pure gelukzaligheid van met vier handen werken op je lichaam op een bepaald moment is een geweldig gevoel dat je weg kan sturen in een kalme en verzorgende slaap of gewoon laat je gevoel een verhoogd gevoel van rust en welzijn.
 • BOEK EEN MASSAGE VANDAAG CALL TEL: 871 707 254

 •  
 •  
RESERVE

THAI AROMATISCHE MASSAGE

RESERVE TEL: 871 707 254
50/1 HORA
 • Een prachtige massage ervaring die je zal leiden om weg te zweven terwijl je gemasseerd bent met een mix van speciaal gekozen aromatische oliën. Voel de spanning eenvoudig op te lossen en verwacht om te ontspannen als elk deel van je lichaam wordt overgehaald in volledige onderwerping. Kalmeren en kalmeren uw geest met een full body massage die uiteindelijk ontspant je in een staat van totale gelukzaligheid.
 • BOEK EEN MASSAGE VANDAAG CALL TEL: 871 707 254

RESERVE

THAI FULL BODY MASSAGE

RESERVE TEL: 871 707 254
50/1 HORA
 • Dit is onze forte, uitgevoerd op maat, handgemaakte Thaise massage bedden. Geniet van een spannende massage van een Thai opgeleide massage therapeut met behulp van traditionele technieken zoals stretching en acupressuur. Bezwijken voor onze unieke touch en geniet van een sublieme massage die een diep niveau van ontspanning zal leiden en kalmeren je geest.
 • BOEK EEN MASSAGE VANDAAG CALL TEL: 871 707 254

RESERVE

THAI VOETMASSAGE

RESERVE TEL: 871 707 254
50/1 HORA
 • Untangle those tortured tendons with a reflexology session. Using pressure points on the soles of your feet, trained therapists work to release stress and rebalance your mind and body. It’s an effective way to boost your energy while working on your inner health and we promise you’ll be walking on air when you leave the room!
 • BOEK EEN MASSAGE VANDAAG CALL TEL: 871 707 254

RESERVE

THAI MASSAGE combo mix

RESERVA TEL: 871 707 254
65/1 HORA
RESERVAR

Wo können Sie uns finden?